Over mij

Onze missie

Met mensen werken ,  hun helpen , richting te geven in de maatschappij zodat er meer respect ,waardering  , begrip en zelfvertrouwen wordt gewonnen en gegeven. Hoe mooi is het om deze mensen daarin te mogen ondersteunen . Samen zijn we sterker dan alleen. 

Ons project

We zijn altijd met verschillende projecten bezig zoals: 'haardhout maken , onderhoud van de boerderij , het werken aan de moestuin of druivenkas. Er is zoveel te doen aan projecten op de boerderij.
We kijken per project wat een deelnemer wil kan en leuk vindt. Ook hebben we projecten die wat langer de tijd nodig hebben. Daarvoor maken we een planning voor alle projecten die we hier doen. Gezamenlijk  en individueel is het mogelijk om op de boerderij te werken. 
Buiten kunnen werken/zijn in de natuur is fijn en voelt vrij. 
Met erg slecht weer hebben we ook de mogelijkheid om binnen te werken. Daarvoor hebben wij een grote schuur waar we bijna alles in kunnen doen.
Voor de lunch hebben we een kantine met koffie/thee en een soepje.

Onze klanten

Ik heb ongeveer 20 jaar  in de zorg gewerkt met geestelijk verstandelijk gehandicapten ,  senioren en jongeren met een extra uitdaging. Heb de nodige ervaring in de bouw opgedaan en ben opgegroeid op de boerderij met akkerbouw en veeteelt. Dit alles bij elkaar is voor deze mensen een mooie uitdaging om op de boerderij te komen .